Gentleman's Fair 17-20 november 2022 Waregem EXPO (België)


 

 

Speed Service, Dé Porsche 911 Specialist stond met hun eigen stand op de Gentleman's Fair 17-20 november 2022 Waregem EXPO in België. 

Wat is de GENTLEMAN'S FAIR?
De Gentleman’s Fair was ondertussen aan haar zesde editie toe. Het was het eerste en is nog steeds het énige event in België voor de hedendaagse man: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie. Meer dan 100 exposanten brachten een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen.

De grootste man cave van België met een stijlvolle Gentleman’s Club waar je kon genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur of je vrienden uitdagen voor een spannend spelletje biljart.

Voor wie was Gentleman's Fair?
Actief, nieuwsgierig, modebewust of familieman? Gadgetfreak, sportman, hipster of een levensgenieter pur sang? De Gentleman’s Fair is er voor alle zelfbewuste mannen met een passie voor het leven.

Wat met de dames?
Ook zij waren uiteraard van harte welkom. Waar beter een origineel eindejaarsgeschenk vinden voor je man/vriend/vader dan op een mannenbeurs?

 


Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie