Days of Elegance 18 & 19 juni 2022 Chateau St. Gerlach


 

 

Speed Service, Dé Porsche 911 Specialist stond met hun eigen stand op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022, op de ‘InterClassics Days of Elegance’. Dit vond plaats op het landgoed van Chateau St. Gerlach in Valkenburg nabij Maastricht.

De bezoekers worden ondergedompeld in de gastvrijheid van het bourgondische zuiden, terwijl ze konden genieten van de meest unieke automobielen en luxe lifestyle producten.  

Programma InterClassics Days of Elegance 

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 werden de meest exclusieve classic cars gepresenteerd in diverse categorieën en gejureerd door een internationaal gerenommeerde jury tijdens het ‘Concours of Elegance’. Op de zaterdag konden bezitters van klassieke auto’s en moderne super-cars deelnemen aan een sportieve Classic Rally & GT Rally, door de Limburgse heuvels en het Belgische en Duitse achter landschap met vertrek en aankomst bij Chateau Neercanne. De dag werd afgesloten met ‘Night of Elegance’ gala avond bij Chateau St. Gerlach.

Tijdens het gehele weekend werden de mooiste en meest exclusieve lifestyle producten aangeboden en nieuwe exclusieve automobielen, de klassiekers van de toekomst, gepresenteerd in de kunsttuin van Chateau St. Gerlach. Gerenommeerde klassieke autohandelaren boden tevens het mooiste uit hun collectie aan. Het gastronomisch team van Les Salons, het restaurant van Chateau St. Gerlach, droeg zorg voor de culinaire invulling van het weekend met ingrediënten die lokaal zijn ingekocht en geoogst uit de tuinen van het landgoed. 

Locatie Chateau St. Gerlach  

In de 12de eeuw trok kluizenaar Gerlachus zich terug in het Geuldal om er te bidden en regelmatig op bedevaart te gaan naar het graf van Servatius van Maastricht. Na zijn dood en heiligverklaring werd zijn graf een bedevaartoord en werd er een klooster met kloosterkerk gebouwd. Inmiddels bijna 1000 jaar later dient Chateau St. Gerlach als hotel en restaurant en is het onderdeel van de gerenommeerde Relais & Chateaux groep. De Amerikaanse president George W. Bush en de Rolling Stones waren hier al te gast. De grandeur van het kasteel, omgeven met authentieke bijgebouwen, uitgestrekte parken, tuinen en wijngaard, vormden op 18 en 19 juni 2022 het podium van de eerste editie van InterClassics Days of Elegance.


Speed Service is een onafhankelijke Porsche specialist en heeft geen banden met de PON dealerorganisatie